Емма Робертс (Emma Rose Roberts) біографія, фото

ЗМІСТ СТАТТІ:

Емма Робертс (Emma Rose Roberts) біографія, фото

Біографія Емми Робертс

Що було б з Еммою Робертс – з голлівудською надією, якби поруч не виявилося зоряна тітонька Джулія? Нічого доброго. Емма народилася 10 лютого 1991 року в місті Ренбек (штат Нью-Йорк). І через кілька місяців недолугий тато Ерік Робертс, зв’язавши себе з черговою коханкою, почав справжню війну зі своїм сімейством. Він затіяв шлюборозлучний процес і вирішив залишити колишню дружину Келлі Каннігем і крихту-дочка без даху над головою. Знаючи поганий характер братика, Джулія виступила на захист племінниці і невістки. Вона купила їм будинок і взяла під своє дбайливе крило.

З того часу Емма ходить під невсипущим оком тітоньки Джулії і в усьому наслідує їй. Поява дівчинки на знімальному майданчику нікого не здивувало. Джулія Робертс прагнула долучити племінницю до світу мистецтва і постійно водила її на кастинги. І результати не забарилися. У 2001 році відбувся дебют Емми Робертс: в дев’ятирічному віці вона знялася у фільмі «Кокаїн», де зіграла дочку головного героя. Вдалий творчий дебют і думка Джулії Робертс вплинули на рішення матері – Келлі Каннігем віддати Емму в Лос-анджелесськую школу Арчера. Саме тут дівчинка стала вчитися акторській майстерності і продовжувати зніматися в кіно.

Творча кар’єра Емми Робертс складається якнайкраще. У 2002 році вона зіграла відразу в двох картинах – «Великий чемпіон» і «Шимпанзе-шпигун». А в тринадцять років на її тендітні плечі обрушується справжня слава. Сказати, що до цього доклала свою турботливу руку улюблена тітонька Джулія, було б несправедливо. На той час і сама Емма набила руку в акторському мистецтві. Серіал «Не така», де вона знялася в головній ролі – тінейджера Едді Сінгер, став її зоряним пропуском до успіху. І Емма протягом трьох сезонів порадувала глядачів, переважно підлітків, своєю блискучою грою. А потім дівчинку немов «пробило»: у неї відкрився ще й музичний талант. Вона став складати власні пісні, підігруючи собі на гітарі. Справа навіть дійшла до того, що в 2005 році вийшов дебютний альбом Емми Робертс під назвою «Unfabulous and More». А незабаром вона записала саундтрек до диснеївському проекту «Принцеса льоду».

Краса юної Емми (чимось схожою на Джулію Робертс) і чудова фігура дозволили їй почати успішну модельну кар’єру. Наприклад, в 2009 році вона стає обличчям косметичного бренду «Neutrogena». Однак основним заняттям Емми Робертс і раніше залишається робота в кіно. Вона знімається в картині «Розкішне життя», в якій її партнером був сам Алекс Болдуїн. Фільм, до речі, демонструвався на Міжнародному фестивалі 2008 року в Торонто. Ця обставина дозволила Еммі Робертс стати однією з найбільш перспективних голлівудських зірок.

А в 2010 році виконувалася давня і помітна мрія Емми: разом з коханою тіткою Джулією вона знялася в комедійно-романтичної стрічці «День Святого Валентина». Зауважимо, що з роками молода актриса придбала якусь творчу всеїдність. Вона успішно перевтілюється в будь-який образ. Про це красномовно свідчить відомий фільм жахів «Крик-4», де вона зіграла головний персонаж.

Особисте життя Емми Робертс

Про особисте життя Емми можна сказати одне: вона ще тільки починається – і в ній немає особливо гучних скандалів, за якими зазвичай нудьгує жовта преса. Юна красуня зустрічалася з колегою по творчому цеху Алексом Петтіфером. Вони познайомилися на зйомках фільму «Дика», але відносини між ними тривали недовго. Потім Емма закрутила роман з відомим спортсменом – скейтбордистом Райаном Шеклер. І їй знову щось не сподобалося в стосунках: можливо, він нічого не розумів в мистецтві і був стурбований тільки спортом. Актор Корд Оверстріт, на думку Емми, був справжнім романтиком: з таким хлопцем добре сидіти на лавочці під місяцем і, затамувавши подих, зустрічати світанок. І знову щось не зрослося: його також спіткала доля покинутих залицяльників. У 2012 році Емма починає зустрічатися з Еваном Пітерсом: вони разом знімалися в серіалі «Американська історія жахів». Ця обставина і послужило причиною нового роману. Але одного разу під час сварки Емма розквасив ніс Евану. Поліція навіть заарештувала розбушувалася дівчину за застосування сили. Але Пітерс вчинив по-чоловічому: утер розбитий ніс і ніяких претензій до коханої не пред’явив. І було незрозуміло, чим керувався Еван, коли після цього випадку запропонував Еммі вийти за нього заміж. Може, подумав, що якщо б’є, – то любить. І на початку 2014 року відбулися заручини. А влітку 2015 го молоді оголосили про розрив відносин. Мовляв, в усьому винна став занадто щільний графік зйомок. Зараз на особистому фронті у Емми Робертс все спокійно. чи надовго?

фільмографія

2002 – «Великий чемпіон»

2003 – «Кращий друг шпигуна»

2007 – «Ненсі Дрю»

2008 – «Розкішне життя»

2008 – «Ніко: Шлях до зірок»

2009 – «Готель для собак»

2009 – «Сезон перемог»

2010 – «День Святого Валентина»

2010 – «Мемуари підлітка, який страждає на амнезію»

Емма Робертс (Emma Rose Roberts) біографія, фото

2010 – «Що сталося з Вірджинією?»

2010 – «Це дуже кумедна історія»

2011 – «Домашня робота»

2012 – «Селеста і Джессі навіки»

2013 – «Дорослий світ»

2010 – «Це дуже кумедна історія»

2013 – «Ми – Міллери»

2013-2014 – «Американська історія жахів: Шабаш»

2014-2015 – «Американська історія жахів: Шоу виродків»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code